Haber

İmamoğlu tarih verdi: Fikirlerimi açıklayacağım

CHP yönetiminin “ihanet” olarak nitelendirdiği gizli toplantı düzenleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi: Bu videoya ihtiyaç duymadan bir iki hafta içinde düşüncelerimi toplulukla paylaşacağım.”söz konusu.

Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz’a konuşan İmamoğlu, görüşmenin “ihanet” olarak nitelendirilmesini doğru bulmadığını belirterek, şunları söyledi:

“Yok canım. Herkesin sorumlulukları var. Ben genel başkanla da 4 kez görüştüm. 2 kez telefonla görüştüm. Yazışmalarımız var. Genel başkanla bu konuları konuşuyorum. Ben genel başkanla görüşen bir insanım, başından beri arayan bir insanım. Yazık.

O cümleyi kuran zihin kendini tarif eder. Ne yazık ki, içeride ve dışarıda bu tanıma uyan insanlar var. Bu her zaman olmuştur. O insanları tanıyoruz. Ama umurumuzda değil. Güç sahibi olduğunu sanan bu insanların aslında güçsüz olduklarını her zaman ispatlamıştır. 13 yıldır beni bu üslup sözlerle suçlayan insanlarla uğraştım. Onun için hiçbir değeri yok. Bu yaygın bir taktik.”

“Tabii ki farklı insanların fikirleriyle olgunlaşıyor”

Sorun zaten sürecin sonuna kadar evrildi. Bu görsele ihtiyaç duymadan 1-2 hafta içinde fikirlerimi toplulukla paylaşacağım. Elbette farklı insanların fikirleriyle olgunlaşır.

TOPLANTI DEĞİŞİM EKİBİNE KATILAN İSİMLER Mİ?

Sızdırılan görüntülerin takip edildiğini ve gerekirse yasal süreç başlatacaklarını belirten İmamoğlu, görüşmeye katılan Özgür Özel, Bülent Tezcan, Engin Altay ve Selin Sayek Böke gibi isimlerin olup olmadığı sorusuna da yanıt verdi. değişim ekibi:

Değişim ekibi çok büyük olurdu. Şu anda büyük bir niyet karışımı var. Elbette bahsettiğiniz isimler çok değerli ve partinin değerli isimleri. Ancak orada işleri sıkıştırmak asla gerçek değildir. Düşünün 100 bine yakın insan sitemize kocaman e-postalar yazdı.

Tanıtım olmadan, bir veya iki hafta içinde. Birçok kişi yüz yüze görüşme talebinde bulundu. Kimi yüz yüze, kimi toplu… Farklı kurum, kuruluş, hatta muhalefetin bazı temsilcileri ve isimleri görüşlerini açıklıyor. Değişim büyük bir iştir.

Dolayısıyla bu süreçte sorun daha geniş ele alındığında ekipler oluşturulur. Bir çekirdeğe sıkıştırmanın bir anlamı yok.”

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETE

haber-bismil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu