Yaşam

Gözaltına itiraz etmediler: Dilan Polat ile Engin Polat boşanıyor mu?

Lüks hayatlarını sosyal medyada sergileyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, haklarındaki kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dilan Polat’ın cezaevinde zor günler geçirdiği ve 4-5 kişiyle koğuşta kaldığı haberleriyle gündeme geldi.

Polat belgelerini takip eden Emrullah Erdinç, aileye ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Gazeteci, günlerdir gözaltında tutulan Polat ve ailesinin tutuklanmasına itiraz olup olmadığını araştırdı.

Erdinç açıklamasında “Dilan ve Engin Polat’la birlikte tutuklananların itiraz hakkı vardı, bugün yapılmasını bekledim. Dilan Polat’ın avukatını aradım, izin almadığım için ismini vermeyeceğim. İtiraz edip etmediklerini sordum. Gözaltına alındı ​​ama cevap alamadım.Sonra haber kaynaklarımla görüştüm.Gözaltına herhangi bir itirazın olmadığını söylediler.Ben beklerken başta Polat olmak üzere Doğu ailesinden hiçbirinin gelmediğini öğrendim. Aile itiraz etti, tabi ki 7 gün içinde yapılabilir ama mahkeme reddedebilir, olumsuz algılanacağı için yapmamış da olabilir… Uzun zamandır yapabileceklerine ikna olmuştum. Bu tutukluluğa yapılan itirazların hiçbirine olumlu yanıt alamadım. “Sanmıyorum”söz konusu.

Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu?

Gazeteci, Dilan Polat ile Engin Polat’ın boşanacağı yönündeki iddialara ilişkin de açıklama yaparak şunları söyledi:

“Böyle bir durum söz konusu değil, edindiğim tüm bilgilerde boşanmalarına ilişkin bir görüşme ya da başvuru yok.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu